BreathWork & Yoga med Magnus

Poweryoga Flow

Lustfylld träning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. När du praktiserar yoga upplever du "flow", vilket skapar den unika "må-bra-känslan" som gjort denna ”träningsform” så populär i vårt stressade samhälle. Du behöver inte ha tränat innan. Det är dina personliga förutsättningar som bestämmer hur intensivt du vill träna. Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Yinyoga / Mjukyoga

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Du behöver inte ha tränat innan Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Poweryoga

 Breathwork - Meditation

BREATHWORK JOURNEY! Kontakta mig för att boka, privat,grupp eller på ditt företag

 Nu har du möjligheten att få uppleva hur kraftfullt denna metod är. 

 Vill du lära dig hur du bryter negativa tankemönster och dåliga vanor? Minska din stress och oro som kan leda till ångest, depression som i värsta fall kan leda till utbrändhet.

 Vill du ha mer energi, stärka din självkänsla och öka din inre drivkraft som du behöver för att nå dina mål och njuta mer på vägen dit?

Du har hört det förut - det finns ingen Quick Fix” för att MÅ bra eller bättre men det finns! Och det är helt galet att större delen av befolkningen inte är medveten om eller förstår hur viktigt det är att andas rätt och här finns nycklarna till ditt välbefinnande

 Breathwork blir mer och mer populär i hälsoindustrin

 Varför?

 För det fungerar.

 Nu har du chansen att få uppleva denna kraftfulla teknik som förändrat 1000 tals människors liv

 

Fixa formen med en personlig tränare eller boka din egen Hälsocoach

Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden! Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Så vi finns här om du har tappat ditt fokus, saknar energi och motivation. Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned. Kanske behöver du hitta tillbaka till din motivation och drivkraft igen. Här får du utvecklas i din egen takt.

För mer info ring Magnus på 070-659 35 08.