Yoga resa Thailand https://www.slowdownlanta.se/retreaten

Vill du Yoga med mig i Portugal häng på - KÖR OCH TRÄNINGSVECKA 

Vill du under körveckan ta din träning ett steg längre? Då kan du inspireras och komma i din livs träningsform. En träningsresa till Portugal innebär en resa med mycket träning och upplevelser för alla smaker. Upplev den härliga gemenskapen med likasinnade och bli inspirerad och peppad av våra fantastiska instruktörer som tillsammans skapar den energi och glädje som är Training Camp Portugal.

https://springtime.se/resor/training-camp-portugal-2/traning-program/training-camp-9-16-maj-2020-korvecka/

Masesgården Hälsohem – Här har jag kurser

Masesgården är Sveriges enda riktiga hälsohem. Trogna den ursprungliga ideologin om kropp och själ i balans. Din vistelse på Masesgården Hälsohem är inriktad på att du ska må bra när du är här och få med dig nya goda vanor hem, när det gäller mat, motion, viktminskning, avkoppling och mental balans. Vi får ofta höra från gäster som har varit på Masesgården Hälsohem att det har satt spår i deras liv och inneburit positiva förändringar, både på det praktiska och känslomässiga planet.

 

https://www.masesgarden.se/sv

First Hotel Gyllene Hornet & Villa Långbers i Tällberg – Boka mig här!

Naturen kring Siljan och Tällberg är vykortsvacker och utflyktsmålen många. Ta en paus i vardagen och kom till First Hotel Villa Långbers. Hotellet ligger på toppen i Tällberg med milsvid utsikt över Siljan. Förmånliga weekend och sommarpaket. God mat och dryck. Makalös utsikt över Tällbergs bygd och Siljan från vår restaurang och stora veranda. Fantastiska solnedgångar året runt.

 https://www.gyllenehornet.se/yoga-bubbel-2-dygn 

https://www.villalangbers.se/sv