Yoga & Kettelbells Hösten 2018 2018

Yoga & Kettelbells hösten 2018

Poweryoga Flow: Lustfylld träning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. När du praktiserar yoga upplever du "flow", vilket skapar den unika "må-bra-känslan" som gjort denna ”träningsform” så populär i vårt stressade samhälle. Du behöver inte ha tränat innan. Det är dina personliga förutsättningar som bestämmer hur intensivt du vill träna. Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Yinyoga/Mjukyoga: När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Du behöver inte ha tränat innan Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Yoga är bra för att stretcha dina bindväv: Är du medveten om att hela din kropp påverkas av hur din bindväv mår? Värk & stelhet uppkommer om inte bindväven stretchas ut kontinuerligt. Också stress har visat sig i forskning påverka fascian så att den drar ihop sig, vilket leder till värk och stelhet. Med yoga gör  vi gör övningar för att lösa detta!

Kettlebellträning: är en ytterst funktionell träningsform utifrån vardagens utmaningar med fokus på helkroppsrörelser för att förbättra styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger styrka, ökad rörlighet och stabilitet i de muskler som vi använder dagligen, vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära på barnen eller träna inför Vasaloppet, därför är kettlebellträning något som alla kan utföra och dra nytta av.

Måndag 27/8 kl.16.30 –17.30 Poweryoga Flow med & dynamisk fascia stretching med Magnus  Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56 . Pris: 1250 kr för 10 gånger

Tisdag 28/8 kl.17.15–18.15 Yinyoga-Mjukyoga & dynamisk fascia stretching med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris:1250 kr för 10 gånger

Onsdag 29/8 kl.10.00–11.00 Yin-Mjukyoga & dynamisk fascia stretching med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris: 1000 kr för tio gånger.

Onsdag 28/8 kl.17.00–17.45 Kettelbells med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris:1150 kr för 10 gånger

Fixa formen med en personlig tränare för fysisk & mental styrka, enskilt eller i grupp

Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden! Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad. Mer info: ring Magnus på 070-659 35 08. www.innerpower4u.com

Inbetalning på Bankgiro 5981-0077 (ta med kvitto på din betalning)

Låt någon annan ta din plats om inte du kan

- Vi Erbjuder Yoga på ditt företag -

Känner du att din motivation är på glid? Gör testen för att ge dig en fingervisning om vad din drivkraft är. Kontakta mig för en gratis test

Mer info: ring Magnus på 070-659 35 08, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Fixa formen med en personlig tränare, enskilt eller i grupp

Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden!

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad. Kontakta mig. Med vänliga hälsningar //Magnus Lindroth

Länk till Yoga Flow: https://goo.gl/photos/AYF485YsBcjHviZK8

 

Helg Kurser Yoga

Sköna söndag:Här mixar vi Yoga Flow med mjukyoga & yinyoga & vi avslutar med en andningsmeditation som syresätter & balanserar din kropp & knopp

Vi kör följande datum

kl.09.00-11.00

Plats: Norra Götgatan 12,  Pris 200 kr per/gång Boka i tid för att säkra din plats!

Med reservation för ändringar

 

Workshop med Akupressur bollar & Aktiveringspunkter

Du får lära dig hur du kan lösgöra smärta & stelhet i din kropp så att du kan slappnar av i spända muskler och bindväv, förbättrar din rörlighet, minskar nervsystemets irritation och skapar en betydande avstressande effekt och du frigör massor av må bra hormoner i din kropp.
Dessutom får du också lära dig släppa spänningar i diafragman som är vår viktigaste andningsmuskel och spelar en central roll i kroppen - om den arbetar avspänt får vi in mycket syre via lungorna, genom sina rörelser masserar den många organ bland annat lever, tarmar och hjärta. En spänd diafragma kan orsaka hjärtbesvär, ge sura uppstötningar och orsaka en allmänt sämre syretillförsel. Andas du bättre så mår du bättre.

 

Teknikpass Yoga

Steg för steg - bygger vi upp positionerna tillsammans. Och vi går igenom viktiga detaljer så att du får en bättre effekt i ditt yoga-utövande. Du får lära dig hur du förflyttar dig emellan positionerna & hur du tar dig från stående till sittande/ från sittande till stående på ett smidigt sätt så att du kan vara mer kreativ i ditt yoga utövande.
Detta gör vi på ett lekfullt sätt & du kommer garanterat att få göra övningar som stärker dig fysiskt & mentalt. Du kommer att få utveckla din förmåga att röra dig smidigt genom dom olika sektionerna i yogan. När du svävar/flyger är möjligheterna stora att kombinera flera aspekter av yogan & det är en härlig känsla. Så steg för steg kan du utveckla din förmåga & få mer glädje i ditt yoga-utövande.


Anmälan till Magnus Lindroth e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

eller ring 070-659 35 08

Explore the Inner Teacher!Skriv ut
PDF

Kettelbell. Webb Butik

Kettlebellträning är en funktionell träningsform utifrån vardagens utmaningar med fokus på helkroppsrörelser för att förbättra styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger styrka, ökad rörlighet och stabilitet i de muskler som vi använder dagligen, vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära på barnen eller träna inför Vasaloppet, därför är kettlebellträning något som alla kan utföra och dra nytta av.

Nu har du chansen att prova denna fantastiska träningsform.

Om du eller dina vänner vill lära er tekniken & tränings upplägg för Kettellbells

Välkommen att kontakta mig

Anmälan & info: ring Magnus på 070-659 35 08, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vitaminer och mineraler fyller många funktioner i våra kroppar. Vitaminerna är ett antal livsnödvändiga organiska ämnen som kroppen inte själv kan bilda och måste därför tillföras genom födan eller tillskott. Mineraler bidrar till att bygga upp delar av kroppen som skelett, tänder och brosk. Kroppen behöver också mineraler för att kunna upprätthålla sin vatten- och saltbalans, för musklernas arbete och för att nervimpulser och signalöverföring mellan celler ska fungera.

Bra länkar där du kan köpa bra kosttillskott:

http://innerpower4u.vitamera.se/

http://innerpower4u.webvital.se

http://www.superfruit.se/

Du kan beställa:

PowerYoga dvd

Mjuk & YinYoga dvd

Avslappnins cd

Magnus Lindroth - välmeriterad yogainstruktör som håller kurser och workshops runtom i landet. Driver egna företaget Innerpower 4 U.


Skriv ut
PDF

PowerBox/Boxercise & Självförsvar

PowerBox/Boxercise

-

Boxercise/PowerBox är en härlig träningsformer där du får utlopp för "tillfälliga aggressioner"! 
Du avgör själv hur hårt du vill träna. Vi tränar i par med olika slagkombinationer och roliga effektiva par övningar med varandra. Boxercise är avstressande och ökar din självkänsla.
Om du har ett stillasittande arbete, kan denna träningsform hjälpa dej att få upp blodcirkulationen och rörligheten i nacke och axlar. Passen avslutas med stretching och avslappning.

Självförsvars med Magnus Lindroth

Bra & Effektiv träning. Lär dig effektiva självförsvarstekniker som stärker din Kropp & självkänsla. Du kommer att få lära dig enkla men effektiva övningar. I extrema situationer har man enligt lag rätt att försvara sig & det lönar sig att göra motstånd om du blir utsatt. Det bästa försvaret är att undvika men om det blir ett skarpt läge så kan det vara till stor fördel att du övat in effektiva tekniker & att du kan använda full kraft & att du vet vad du ska sikta.

Slag & Sparktekniker

Stående tekniker

Liggande tekniker

Kroppsspråk & attityd

Har du frågor eller funderingar: Kontakta Magnus på tfn: 070-659 35 08

Skriv ut
PDF

Föreläsning: Gå från ord till handling

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.


De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb & privatliv och planera sin tid bättre. En föreläsning vars syfte är att inspirera och motivera dig till att nå dina mål eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag.


Föreläsare: Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.


Konceptet utformas och anpassas efter företagets behov och önskemål. Kontanta Magnus på tfn: 070-659 35 08 eller e-posta till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen


www.innerpower4u.com

Du vet vad du vill, du vet vad du ska göra men du gör det inte.

Nu är det dax att göra något åt detta!

”The way to get started is to quit talking and begain doing!”- Walt Disney

Ring och boka nu!
För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08

 

Skriv ut
PDF

Personlig Träning i grupp eller hemma

Har du svårt att komma igång eller få resultat av din träning?                                           Fixa formen med en Personlig tränare!

Du som vill få ut mer av din träning och önskar maximal effekt och synliga resultat av din träning och investerade tid väljer att träna med en personlig tränare. Din PT hjälper dig att lägga upp träningen samt coachar, inspirerar och peppar dig. Självklart tränar du på det sätt som passar dig bäst.


"Nyhet" PT i grupp 2-8 personer
Att träna tillsammans är kul

Personlig Tränare (PT)
En PT för dig som önskar maximal effekt och synliga resultat av din träning och investerade tid - eller helt enkelt vill få ut mer av din träning.

Magnus Lindroth har lång erfarenhet av styrketräning och är utbildad coach och Yoga instruktör med ett starkt personligt engagemang för sina kunder. Hans uppgift är att hjälpa dig förverkliga dina personliga mål, oavsett om det handlar om ökad muskelmassa och kondition, övervikt, rehabilitering efter skada etc.

Hjälp någon på traven...Ge Bort ett Presentkort!

För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08

 

 

Skriv ut
PDF

Från Riskgrupp till Friskgrupp

 

Från Riskgrupp till Friskgrupp

Innepower 4U  har nöjet att erbjuda företagets personal möjlighet att höja sin motivation och förbättra sin hälsa.

När prestationsförmågan sjunker, förändringar upplevs som hot, inte möjligheter och sjukskrivningsdagarna blir fler, och tvärtom för högpresterade medarbetare som ger järnet och hänger på en skör tråd till utbrändhet. I företag kan detta medföra minska produktion och stora kostnader för sjukfrånvaro och ersättare. För dig och arbetsgruppen som vill: Förbättra prestationen och hälsa, bli mer effektiv och fattar bättre beslut, lära dig att skapa mentalt fokus, hantera dina känslor och stress,öka ditt självförtroende, dra i handbromsen vid stress & kommunicera bättre.

Vanliga symtom vid stress: Oro, ångest, trötthet, irritation, konflikt, ökad fettsamling runt midjan, ostrukturerade tankar, glömmer bort saker, koncentrationssvårigheter, tunnelseende, högt blodtryck, dåligt immunförsvar, stela och spända muskler, huvudvärk. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.

Coach modulen som finns till för att stödja medarbetaren i förändringsprocessen mot sina mål. Vi startar upp med en analys/kartläggning på nuläget. Vi skapar ett tydligt mål, ett klart syfte och en handlingsplan blir början till deltagarnas förändringsarbete. Stora förändringar börjar med en liten förändring. Vi ger också konkreta tips och råd till bättre hälsa.

Tankemönster och tankefällor kan lägga krokben för en positiv utveckling. Vanliga tankefällor är katastroftänkande, allt eller intet-tänkande, förstoring/förminskning och övergeneralisering. Det är svårt att ändra vanor. Men vartefter vi lär oss att utveckla en mer medveten uppmärksamhet, kan vi börja styra våra vanor i stället för att låta dem styra oss.

Välkommen att kontakta mig för mer information

 

Skriv ut
PDF

Glödvandring

Att göra det omöjliga möjligt.

Om du vill göra något annorlunda så kan jag göra en Inner Power Workshop med Glödvandring och andningsövningar. Vi har alla enorma resurser inom oss. När vi är i kontakt med våran inre kraft & tron att vi kan, då är vi som bäst.

Har personalen tappat gnistan så tänder vi den en garanterat med en het Workshop.
Vad brinner du & ditt företag för?
Vi går på glödande kol för att hitta & uppleva våran inre kraft som vi kan använda till att leva ut vår fulla potential.

Tids åtgång ca 2-3 timmar

För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressenSkriv ut
PDF

Sumobrottning

Ett perfekt tillfällig att löneförhandla med chefen eller rensa luften med arbetskolleganSumobrottning är oerhört populärt.
Man tar på sig en stor uppstoppad sumodräkt så man blir lika stor som en riktig sumobrottare samt ett skydd på huvudet sen är det bara att ryka ihop. Reglerna är som på riktigt.Domare ingår.

Boxning med Big Foot
Med gigantiska boxningshandskar ska man puckla på sin motståndare. Big Foot är stora, ja väldigt stora skor

För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08

Skriv ut
PDF

Stresshanering:På-kopplad & inkopplad, men sällan avkopplad

 

På-kopplad & inkopplad, men sällan avkopplad
- om stress och åter hämtning

När prestationsförmågan sjunker, förändringar upplevs som hot, inte möjligheter och sjukskrivningsdagarna blir fler, och tvärtom för högpresterade medarbetare som ger järnet och hänger på en skör tråd till utbrändhet. I företag kan detta medföra minska produktion och stora kostnader för sjukfrånvaro och ersättare.


För dig och arbetsgruppen som vill: Förbättra prestationen och hälsa, bli mer effektiv och fattar bättre beslut, lära dig att skapa mentalt fokus, hantera dina känslor och stress,öka ditt självförtroende, dra i handbromsen vid stress & kommunicera bättre.

Vanliga symtom vid stress: Oro, ångest, trötthet, irritation, konflikt, ökad fettsamling runt midjan, ostrukturerade tankar, glömmer bort saker, koncentrationssvårigheter, tunnelseende, högt blodtryck, dåligt immunförsvar, stela och spända muskler, huvudvärk. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.


Min förhoppning är att kunna inspirera till att göra ett aktivt val för att hitta ett inre lugn där vinsten är nya idéer, klarsynthet och ökad närvaro.

För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08

 

Skriv ut
PDF

Workshop i Mental Kraft

Precis som ett Gym där vi tränar våra kroppar kommer du nu att få chansen att träna knoppen.
Vi kommer att stretcha och töja våra tankar, medvetandet och bygga upp den mentala muskulaturen.

¤ Vill du ha mer energi och kraft att genomföra dina projekt?
¤ Vill du gå från missnöje och misslyckande till glädje och framgång?
¤ Vill du gå från jag gör det i morgon, nästa vecka, nästa månad, nästa år till
Jag gör det Nu!

Då är denna Workshop något för dig. För att undvika träningsvärk är det bra om du förbereder dig genom att tänka/reflektera över några av dina livsområden som du vill, önskar och drömmer om att utveckla t.ex. din hälsa, relation, jobb/karriär, ekonomi, personlig utveckling mm.

Föreläsare: Magnus Lindroth  har lång erfarenhet av kampsport, är utbildad Coach och Yoga instruktör med ett starkt personligt engagemang för sina elever. Hans uppgift är att hjälpa dig förverkliga dina personliga mål och utvecklas.

För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Skriv ut
PDF

Mindfulness - Cool down yourself

Känner du dig stressad och pressad? Testa Mindfullness som hjälper dig att varva ner och höjer din energinivå & ökar din Närvaro.